tehnica speciala

tehnica militara

Go to content

Main menu:

Aceasta sectiune a fost dezvoltata incepand cu anul 2012 impreuna cu furnizorul nostru inca din 2005 RIPEnergy AG pentru partea de conversie DC-AC.

Sectiunea de "Tehnica speciala" prezinta o gama de produse electronice (conversie, transformare si stocare energie electrica, monitorizare, supraveghere) cu o calitate sporita, fabricate anume pentru a face fata celor mai exigente cerinte in medii ostile acestor echipamente electronice (praf, caldura, zgomot, interferente electro-magnetice, etc.).

Datorita acestor considerente aceste produse si-au gasit aplicatii in special in dotarea autoutilitarelor militare si aplicatii militare specifice, producatorul elvetian ale subansamblelor axandu-se in ultimii ani pe aceasta piata de specialitate, piata care a si dat numele gamei de produse.

Multe dintre produse sunt facute pe comanda, la cerere putem dezvolta dispozitive pe baza cerintelor tehnice ale partenerilor nostri.

Dispozitivele aeriene si terestre fara pilot isi gasesc cu succes aplicatii si in sectoare ca Protectia Mediului, Agricultura, Salvamont, Situatii de Urgenta in aplicatii de evaluare a riscului de mediu, monitorizare arii protejate, inundatii, monitorizarea suprafetelor agricole, interventii in zone calamitate, interventii salvamont, monitorizare trafic, etc.

Click aici pentru brosura de prezentare.

Nu sunteti inca convins? click aici pentru o lista de referinte...

Back to content | Back to main menu